Hogelandster Kerstival

14decGehele dagHogelandster KerstivalKerstmarkt 2.0

Evenementdetails

Het is met opwinding en vreugde dat we jullie uitnodigen voor de schitterende derde editie van het Hogelandster Kerstival! Na twee onvergetelijke jaren van licht, liefde en festiviteiten zijn we klaar om de magie van Kerstmis opnieuw tot leven te brengen en deze feestdagen nog specialer te maken.

Dit jaar beloven we een betoverende ervaring vol verrassingen, betrokkenheid en natuurlijk de warmte van de feestdagen. Verwacht een sfeervolle ambiance, sprankelende verlichting, en een overvloed aan activiteiten voor jong en oud. Van traditionele kerstkraampjes tot betoverende optredens – het Hogelandster Kerstival wordt een feest voor alle zintuigen.

Wat kun je verwachten:

  1. Magische Verlichting: Laat je betoveren door de prachtige kerstverlichting die de hele omgeving in een warme gloed zal hullen.
  2. Festive Markt: Ontdek een scala aan kraampjes met ambachtelijke producten, culinaire lekkernijen en unieke geschenken voor onder de kerstboom.
  3. Live Optredens: Geniet van live optredens en muzikale intermezzo’s die de kerstsfeer versterken en harten verwarmen.
  4. Kinderactiviteiten: Speciale activiteiten en verrassingen voor de jongste bezoekers, inclusief ontmoetingen met de kerstman himself!

Het Hogelandster Kerstival 2024 is meer dan een evenement; het is een viering van samenzijn, hoop en de betovering van de feestdagen. Reserveer de datum in je agenda en bereid je voor op een betoverend festival dat de geest van Kerstmis tot leven brengt.

Meer

Tijd

December 14, 2024 Gehele dag(GMT+02:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *